Merk in de kijker: Meli Melo

Vandaag zal ik terug een merk in de kijker zetten dat niet zo bekend is in de Lagelanden; Meli Melo.

Dit trendy merk is al gespot op menige sterren als Kate Moss, Sierra Miller, Olivia Palermo en zelfs Kate Middleton. De Angelsaksische wereld gaat helemaal wild voor dit merk. Ken je het nog niet?
Geen nood! Na het lezen van dit artikel kan ik hopelijk je interesse opwekken en begrijp je waarom ik dit merk zo graag wil vermelden op mijn blog.

De thuisbasis is terug Engeland met de Britse/italiaanse Melissa Del Bono als oprichtster.

Melissa Del Bono met haar bekendste tas, Thela  (Photocredit: Meli Melo official)

Melissa Del Bono met haar bekendste tas, Thela (Photocredit: Meli Melo official)

Haar succesverhaal begon in 2005. Ze wou handtassen creëeren die niet alleen zeer kwalitatief zijn, maar tegelijk ook veelzijdig, geliefd, stijlvol en toch subtiel zijn. Bij het bekijken van haar collectie zie je dan ook dat ze deze waarden hoog in de vaandel draagt. Uit haar collectie is Thela absoluut de topper. Met de Thela handtas aan de armen met haar trapezium vorm en de omgekeerde handvaten biedt ze de handtassenmarkt iets heel unieks aan. De inspiratie voor haar handtassen kan ik niet beter beschrijven dan via haar letterlijke woorden:

‘I wanted to design a bag for the women that is not only practical and stylish but makes the wearer look and feel elegant by the way in which they carry it.’  – Melissa Del Bono

Of vertaald als:  Ik wou een handtas voor vrouwen ontwerpen dat niet alleen praktisch en stijlvol is maar ook ervoor zorgt dat de drager ervan elegant uitziet en voelt door de manier waarop ze het dragen. 

De handtas in zachte Italiaanse luxe leder met haar gesofistikeerde vorm is een directe hit in modeland. Deze veelzijdige tassen spreken vele leeftijdscategoriën aan doordat je altijd wel iets vindt dat aansluit bij je levensstijl. Het groot palet aan kleuren en prints maken je keuze ook niet gemakkelijker op. Dat ze al een hoge status bereikt hebben, merk je ook door de samenwerking met andere artiesten. Voor de lente/zomerollectie 2015 heeft Meli Melo een capsule collectie uitgebracht met Shoko.

Shoko for Meli Melo (Photocredit: Meli Melo Official)

Shoko for Meli Melo (Photocredit: Meli Melo Official)

Dit merk begint meer en meer de wereld te veroveren. Momenteel moeten we nog naar de buurlanden om deze prachtige handtassen te kunnen kopen maar ik ben er zeker van dat het merk ook ooit in België voet aan wal zal zetten. Ik ben zelf helemaal in de ban van dit merk. Die omgekeerde handvaten zijn revolutionair en nooit gezien op een ander merk! Zeg nu zelf, hoe cool is dit niet?

Olivia Palermo (Photocredit: Meli Melo Official)

Olivia Palermo (Photocredit: Meli Melo Official)

Wil je kennis maken met het merk of ben je ook verliefd geworden op het merk?
Momenteel staan er enkele artikelen in promotie op hun website. Ga zeker eens een kijkje nemen en misschien vind je wel iets naar je smaak!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s