Disclaimer

Algemeen
De standpunten en meningen op deze blog, zijn mijn persoonlijke meningen en staan los van eventuele officiële standpunten van vernoemde bedrijven, organisaties of entiteiten. De bloginhoud en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Bags & Me. Het is niet toegestaan om teksten of beeldmateriaal te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mij. Deze toestemming is niet nodig indien u de verwijzing naar deze blog vermeld, via een link, letterlijke vermelding of een watermark.

De op deze blog getoonde informatie wordt door mij met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Bags & Me is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fouten in de informatie die via deze blog toegankelijk is.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Bags & Me behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Aansprakelijkheid
Hoewel Bags & Me alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Bags & Me niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door derden op de hier gepubliceerde stukken geplaatst worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Bags & Me, welke geen eigendom zijn van Bags & Me, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Bags & Me kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

© 2015, Bags & Me.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s